2011. július 29., péntek

Turmalin - hegyikristály ásvány fülbevaló - Jelenlegi ára: 1 790 Ft

Turmalin - hegyikristály fülbevaló
Ez a fülbevaló 4, 5cm hosszú akasztó nálkül és a turmalin kövek kb. 13*7mm-esek.
Szerintem nagyon különleges, de valószínű egy kicsit elfogult vagyok. : -)
A turmalin hatása színétől fogva változik: a fekete és a kék segíti a koncentrációt és elűzi a negatív gondolatokat. A rózsaszín fokozza az akaraterőt és az önbecsülést, csillapítja a bosszúságokat, elűzi a passzivitást és a szorongásokat. A zöld erősítik a családi kötelékeket és segíti a harmóniát valamint a koncentrációt.  A szív csakra kristálya.    
A hegyikristály fokozza az összes többi kő hatását, erősíti a test összes funkcióját, kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre. A legismertebb gyógyító kövek egyikének számít. Tiszta energia, minden más energiát mozgásba hoz, ezért alkalmas minden kő feltöltésére is. Jó ellenálló képesség növelő, testi, lelki és szellemi kimerültség esetén. Alkalmas negatív energiák levezetésére, aura tisztítására, erősítésére és védelmére. Gyógyhatásai szinte végtelenek. Feloldja az energiablokkokat.
Köszönöm, hogy benéztél hozzám! : -)
Kristályunkat ne adjuk más kezébe, mert ráhangolódott a mi belső rezgésünkre, energiánkra.
Vállalom horoszkóp alapján összeállított és csakrák szerinti karkötők készítését, akár egyedi méretben is! Továbbá a kövek tulajdonságai alapján is állítok össze kombinációkat!
Forduljanak hozzám bizalommal!



Jelenlegi ára: 1 790 Ft

Az aukció vége: 2011-08-18 08:40
. Turmalin - hegyikristály ásvány fülbevaló - Jelenlegi ára: 1 790 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése